Waar we jou mee kunnen helpen?

Wij bieden begeleiding en hulp aan voor elke schrijfopdracht die jij moet maken voor jouw studie of opleiding. Denk aan scripties, essays, papers, portfolio’s en stageverslagen. Staat jouw opdracht hier niet tussen? Neem contact met ons op en ontdek of we jou kunnen helpen.

Werkwijze Scriptiebegeleiding

De grootste en meest complexe schrijfopdracht binnen je studie is de scriptie. Wij zorgen ervoor dat jij weer overzicht krijgt en dat je weet wat er nog moet gebeuren. Stapsgewijs doorlopen we met jou het scriptieproces. Zodat jij het gevoel krijgt dat het haalbaar is.

Op maat
Elke opleiding, elke begeleider en elke student is anders. Dit betekent ook dat elke hulpvraag anders is. Waar de ene student vooral behoefte heeft aan een planning en duidelijke afspraken, zoekt de andere student meer vrijheid en motivatie. Daarnaast heeft ook inhoudelijk iedere student andere begeleiding nodig. Deze verschillen vinden wij belangrijk en daarom bieden wij hulp op maat. 

Samen met jou bepalen we aan de start van het proces hoe we jou het beste kunnen helpen. Wij hebben ervaring met studenten van veel verschillende hogescholen, universiteiten en opleidingen.

Kosten 
De kosten voor onze begeleiding bedragen €49 per uur. Het aantal begeleidingsuren dat nodig is om jouw scriptie succesvol af te ronden, verschilt uiteraard per opdracht en student. Kijkend naar de hoge extra kosten die ontstaan door studievertraging en de uren die jij hierdoor niet in jouw werk kan steken, zijn de kosten voor onze scriptiebegeleiding al snel terugverdiend.

Voor onze diensten betaal je geen btw.

 

 

Hoe werkt online begeleiding?

Stap 1: Kennismaking
Elk begeleidingstraject begint met een vrijblijvende  kennismaking. In dit gesprek geef jij aan waar je naar op zoekt bent. Wij vertellen direct of we denken dat wij je goed kunnen helpen. Daarnaast kun je natuurlijk al je vragen stellen.

Stap 2: Documenten en voorstel
Na een eerste kennismaking ontvangen we van jou de benodigde documenten. Denk hierbij aan een handleiding van de opdracht, wat je tot nu toe op papier hebt staan en feedback van docent(en). Op basis van ons gesprek en deze documenten ontvang je van ons een (nog steeds vrijblijvend) op maat gemaakt begeleidingsvoorstel. 

Stap 3: Start en planning
Na akkoord op het voorstel gaan we aan de slag. We breken de opdracht altijd op in stukjes aan de hand van een planning. Zo ontstaat een stappenplan met behapbare onderdelen. In deze planning spreken we onderlinge deadlines af voor de verschillende stukken. Natuurlijk in overeenstemming met de belangrijke deadlines vanuit jouw opleiding. 

Stap 4: Voortgang en contactmomenten
Aan de hand van de planning werk jij aan de afgesproken onderdelen. Ondertussen kun jij altijd je vragen stellen (via WhatsApp, telefoongesprekken, e-mail) als je twijfelt of vastloopt. Op de afgesproken momenten ontvang jij uitgebreide feedback op, tips en advies voor de onderdelen waar je aan hebt gewerkt. Uiteraard kijken we hierbij vooral naar de feedback van jouw docenten en de eisen vanuit jouw opleiding. 

Op momenten dat je vastloopt, is het soms fijn om online af te spreken in het document. Aangezien wij met Google Docs werken, hebben we de mogelijkheid in het document online samen te komen om te overleggen door middel van een chat.

Stap 5: Afronding en evaluatie

 

“Ik heb heel last minute nog hulp gekregen van Forbici Scriptiebegeleiding. Dit was erg aangenaam. Er werd niet alleen gekeken naar dingen waar ik hulp om had gevraagd, als er iets anders niet klopte werd hier ook aandacht aan besteed. De communicatie verloopt soepel en ik heb uiteindelijk mijn scriptie gehaald! Dus ik raad het zeker aan.”

Roos – Media, Informatie en Communicatie

“Zit jij diep in de put met je scriptie en weet je echt niet meer hoe je eruit moet komen? Dan is het een goed idee om bij Annemijn van Forbici Scriptiebegeleiding aan te kloppen. Ze heeft me eruit getrokken en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Toen mijn tiende studiejaar naderde, mijn scriptie inmiddels vijf keer afgekeurd was en de inmiddels torenhoge studieschuld op me af kwam; was ik de wanhoop nabij. Ik kon het niet meer en ik had er geen vertrouwen in dat me dit ooit nog zou gaan lukken. Via via ben ik bij Annemijn terecht gekomen en zij heeft me zo ontzettend goed geholpen! Met goede deadlines, een duidelijke structuur en veel kennis wist ze mijn zesde scriptie succesvol te maken. Daarmee heeft ze mij echt bevrijd en kon ik na heel wat zure jaren mijn scriptie- en studieschuldnachtmerries inruilen voor dromen over mijn diploma uitreiking! Annemijn, ik ben je eeuwig dankbaar en ik hoop dat iedereen die zich herkent in dit verhaal jou gaat benaderen voor hulp. Een goede afloop gegarandeerd!”

Kim – Media & Entertainment Management

“Ik heb Forbici scriptiebegeleiding benaderd voor hulp bij mijn scriptie. Ik ben toen in contact gekomen met mevrouw Annemijn. Ik heb hele goed feedback ontvangen die ervoor zorgde dat ik mijn stukken nog specifieker moest schrijven. Stukken die onduidelijk waren, werden door al het feedback meer helder! Het contact via de mail en WhatsApp ging ook heel vlot. Ik kreeg snel antwoord op al mijn vragen! Forbici is zeker aan te raden!!”

Saïd – Bedrijfseconomie

“De begelijding vanuit mijn school was minimaal en zonder de hulp van Annemijn van Forbici was het me nooit gelukt mijn scriptie te halen vooral omdat ik echt heel dyslecties ben en veel moeite heb met grote tekse schrijven”

Inge-Lize – Docent Beeldende kunst en Vormgeving

“I recommend the help from Annemijn! She was always so enthousiastic to help and was always available for questions and advice! Thanks to her I passed my thesis within my deadline and I couldn’t be happier!????”

Ryanne – Media, Informatie en Communicatie