RECENSIES

Marije - Pedagogische Wetenschappen

"Toen ik vastliep bij het schrijven van mijn masterthesis heb ik contact gezocht met Annemijn. Zij bood aan om mijn stukken via e-mail van feedback te voorzien. Direct ontving ik een mail terug met daarin veel nuttige opmerkingen. Deze feedback zorgde voor meer structuur, een beter geheel en het stuk werd prettig leesbaar voor anderen. Daarnaast heb ik de manier van feedback als prettig ervaren. Zo wist Annemijn de juiste vragen te stellen en bracht zij de feedback op een positieve manier. Dankzij Annemijn kon ik mijn scriptie afronden met als resultaat een mooi eindcijfer! Voor iedereen die vastloopt met zijn scriptie zowel tekstueel als grammaticaal adviseer ik Forbici Scriptiebegeleiding. Het voorkomt een hoop stress en het zorgt voor een fijn gevoel bij het inleveren van je scriptie."

Emilie - Medical Anthropology

"Ik heb Annemijn benaderd toen ik vastliep bij het schrijven van mijn scriptie. Binnen no time zag ze wat nodig was om de scriptie kloppend te maken en bracht ze structuur. Dankzij haar werd het geen maandenlange nachtmerrie, maar kon ik de scriptie op tijd inleveren met een positief eindresultaat. Ik raad Forbici Scriptiebegeleiding dan ook zeker aan als je even vastloopt en het overzicht kwijt bent - of wanneer je vanaf het begin hulp wilt bij het maken van een duidelijke structuur en opbouw."

Anne - Rechtsgeleerdheid

“Annemijn heeft een super goed gevoel voor taal, is heel benaderbaar, flexibel, werkt snel en geeft goede tips. Ik raad haar voor 100% aan.”

Sabine - Rechtsgeleerdheid

"Forbici Scriptiebegeleiding heeft mij ontzettend geholpen. Ik was in eerste instantie wat huiverig om scriptiebegeleiding te zoeken, omdat het toch best duur is en je vooraf totaal geen idee hebt wat de organisatie voor je kan betekenen, vooral wanneer je al vergevorderd bent in een scriptietraject. Maar de manier waarop Annemijn het aanpakt is super fijn en was iedere euro meer dan waard. Het is fijn dat iemand je even weer van een ander perspectief en kritisch naar je stuk laat kijken. Ook heeft ze een goede manier van (samen)werken. Al met al, super tevreden en een echte aanrader!"

Esli - Sportbeleid en Sportmanagement

"Afgelopen zomer heb ik mijn master Sportbeleid en Sportmanagement behaald. Dit had ik niet gekund zonder de hulp van Annemijn. Annemijn heeft mijn geholpen bij het vormen van een sterk theoretische kader. Haar analyserend vermogen en kritische blik maakt dat je het beste uit jezelf haalt. Daarnaast is haar feedback altijd opbouwend waardoor je het ook leuk vindt om weer aan de slag te gaan."

Nicoline - Human Resource Management

"Mijn ervaring met Forbici was erg goed. Een persoonlijke benadering met een uitstekende inschatting van de prioriteiten."

Tjade - Small Business and Retail Management

"Kort dag nam ik contact op met Forbici scriptiebegeleiding, maar dezelfde dag stond Annemijn al voor mij klaar. De hulp was boven mijn verwachting. Annemijn is tekstueel erg sterk en heeft een persoonlijke aanpak. Super, dank!"

Maria - Business Administration

"I strongly recommend Forbici if you have troubles writing your thesis! I was supervised throughout the entire process and it provided me guidance and I was even able to improve my writing skills."

Eline - Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie

"Annemijn heeft mij enorm geholpen met het schrijven van mijn bachelorscriptie en het was ontzettend fijn samenwerken. Ik was zelf volledig vastgelopen, was het niet eens met de aanwijzingen van mijn professor en zag door de bomen het bos niet meer; het welbekende scriptie-stress-syndroom. Annemijn gaat op een rustige en analytische manier te werk waarbij ze goede vragen stelt om het probleem te achterhalen. Hierdoor kan zij handige en gerichte aanwijzingen geven die handvatten bieden om snel en efficiënt naar het einddoel toe te werken. Ze brengt door haar analytische scherpzinnigheid en gezonde dosis humor weer frisse energie en een open blik over op haar coachees. Daardoor kan er weer met plezier aan de scriptie gewerkt worden en is een mooi resultaat binnen handbereik!"

Iris - Bestuurs- en Organisatiewetenschappen

“Forbici maakt waar waarmee het adverteert. Feedback is ontzettend snel nadat jij het hebt afgerond. Je zal door Forbici nooit in tijdnood komen. De structuur van de tekst staat voorop en zij laten jou met hen meedenken waardoor je er ook ontzettend veel van leert.”

Dawid - Lerarenopleiding Wiskunde

"Ik heb dit jaar mijn scriptie moeten schrijven voor de lerarenopleiding wiskunde. Daar kreeg ik gelukkig hulp bij van de Forbici Scriptiebegeleiding en wat ben ik toch ontzettend blij dat ik voor jullie heb gekozen. Met alle zekerheid kan ik zeggen dat zonder jullie hulp en begeleiding mij dit niet gelukt zou zijn. Ik zou de Forbici begeleiding zeker aanraden voor andere studenten. Gewoon doen, het scheelt je heel veel tijd en stress."

Matthijs - Accountancy

“De begeleiding van Annemijn was erg prettig. Van te voren hebben we duidelijke en heldere afspraken over alle onderdelen gemaakt.
De feedback van Annemijn was goed en met goede aanwijzingen heb ik deze allemaal goed kunnen verwerken. De communicatie verliep via WhatsApp wat zorgde voor korte lijnen en een losse manier van communiceren. Nogmaals dank voor alles wat je voor mij hebt gedaan!!!!!”

Sanaz - Rechtsgeleerdheid

"De begeleiding van Annemijn was uitstekend. Ik kreeg hulp waar ik echt wat aan had. Ook de communicatie met Annemijn was super. De communicatie was onbeperkt. Bij vragen kon ik altijd bij haar terecht en dat zonder extra kosten in rekening te brengen. Annemijn gaf mij net dat ene duwtje dat ik nodig had om mijn stuk tot een goede einde te brengen. Ik raad Forbici iedere student(e) aan!"

Laura - Business Administration

"I would recommend anyone who's struggling with their thesis to receive help from Annemijn. I got into touch with her after a friend recommended her, and she has helped me throughout the entire process of writing my thesis. Without her support I would not have written such a good thesis. Annemijn is very precise and really knows how to tackle problems every thesis student experiences. She knows how to tackle problems you're struggling with together. She was very dedicated to improve my work and always responded super quick whenever I had a question. Even though Annemijn did not have a background in my field of study, she has so much experience in assisting and helping people writing a thesis, that she was able to help me with every problem I encountered during my thesis. I cannot recommend Annemijn enough!"

Liselore - Human Resource Management

"Professionele begeleiding gehad en korte contactlijnen wat ik als zeer prettig heb ervaren."

Eva - Business Administration

"Annemijn heeft mij geweldig geholpen met het afbakenen van mijn onderwerp, structureren en schrijven van mijn thesis. Door Annemijn haar flexibele werktijden kreeg ik feedback op momenten dat het mij uitkwam (incl. zondagen)."

Roos - Media, Informatie en Communicatie

"Ik heb heel last minute nog hulp gekregen van Forbici Scriptiebegeleiding. Dit was erg aangenaam. Er werd niet alleen gekeken naar dingen waar ik hulp om had gevraagd, als er iets anders niet klopte werd hier ook aandacht aan besteed. De communicatie verloopt soepel en ik heb uiteindelijk mijn scriptie gehaald! Dus ik raad het zeker aan."

Kim - Media & Entertainment Management

"Zit jij diep in de put met je scriptie en weet je echt niet meer hoe je eruit moet komen? Dan is het een goed idee om bij Annemijn van Forbici Scriptiebegeleiding aan te kloppen. Ze heeft me eruit getrokken en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Toen mijn tiende studiejaar naderde, mijn scriptie inmiddels vijf keer afgekeurd was en de inmiddels torenhoge studieschuld op me af kwam; was ik de wanhoop nabij. Ik kon het niet meer en ik had er geen vertrouwen in dat me dit ooit nog zou gaan lukken. Via via ben ik bij Annemijn terecht gekomen en zij heeft me zo ontzettend goed geholpen! Met goede deadlines, een duidelijke structuur en veel kennis wist ze mijn zesde scriptie succesvol te maken. Daarmee heeft ze mij echt bevrijd en kon ik na heel wat zure jaren mijn scriptie- en studieschuldnachtmerries inruilen voor dromen over mijn diploma uitreiking! Annemijn, ik ben je eeuwig dankbaar en ik hoop dat iedereen die zich herkent in dit verhaal jou gaat benaderen voor hulp. Een goede afloop gegarandeerd!"

Saïd - Bedrijfseconomie

"Ik heb Forbici scriptiebegeleiding benaderd voor hulp bij mijn scriptie. Ik ben toen in contact gekomen met mevrouw Annemijn. Ik heb hele goed feedback ontvangen die ervoor zorgde dat ik mijn stukken nog specifieker moest schrijven. Stukken die onduidelijk waren, werden door al het feedback meer helder! Het contact via de mail en WhatsApp ging ook heel vlot. Ik kreeg snel antwoord op al mijn vragen! Forbici is zeker aan te raden!!"

Inge-Lize - Docent Beeldende kunst en Vormgeving

"De begelijding vanuit mijn school was minimaal en zonder de hulp van Annemijn van Forbici was het me nooit gelukt mijn scriptie te halen vooral omdat ik echt heel dyslecties ben en veel moeite heb met grote tekse schrijven"

Ryanne - Media, Informatie en Communicatie

"I recommend the help from Annemijn! She was always so enthousiastic to help and was always available for questions and advice! Thanks to her I passed my thesis within my deadline and I couldn't be happier! 🙂 Ryanne"

Robin - Communicatiewetenschap

"Hele fijne feedback gehad op de conceptversie van mijn scriptie. Scherp commentaar waardoor je de puntjes op de i kan zetten."

Delano - Organizational Psychology

"Absolutely the thing that pulled me through writing my master thesis! Would recommend it to anyone that is under any kind of stress, struggles with meeting deadlines or in general just wants to "get it done" in regard to any sort of paper or thesis. Pair personal advice, experience and a caring attitude with a ton of discipline and structure and you get Forbici!"

Safia - Opleiding tot Mondhygiënist

"Ik ben super tevreden!! De afspraken/ deadlines werden steeds nagekomen. Wanneer iets onduidelijk was kreeg ik telkens een duidelijke uitleg terug. Alle vragen bleven ook nooit lang onbeantwoord. Een hele dag door kon ik bij Annemijn terecht daarvoor. Zonder Forbici was dit sowieso nooit gelukt! Dankjewel!"

Sweeta - Opleiding tot Mondhygiënist

"Fijne samenwerking, heel flexibel en goed werk! Stond altijd klaar, gaf altijd goed en netjes feedback.
Ben zeker tevreden en ik raad Forbici zeker aan."

Hanan - Bedrijfskunde

"Ik heb, nadat mijn scriptie de eerste keer niet is goedgekeurd, de keuze gemaakt om hulp in te schakelen. Ik ben via een vriendin bij Annemijn terechtgekomen. Annemijn levert supergoed werk. Ik kreeg veel goede feedback waar ik wat mee kon. Dit was iets wat ik miste van mijn schoolbegeleider. Daarnaast vond ik het ook fijn dat Annemijn super flexibel is en vrijwel altijd bereikbaar is via WhatsApp. Ik raad iedereen die moeite heeft met het schrijven van zijn of haar scriptie aan om Annemijn in te schakelen!"

Varisha - Human Resource Management

"Annemijn heeft mij zeer goed weten te begeleiden bij mijn onderzoeksvoorstel! Ik zat met mijn handen in het haar na veel verschillende scriptiehulp te hebben ingeschakeld, maar bij Forbici heb ik eindelijk de hulp gekregen die ik nodig had. Annemijn heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, hierdoor kon ik elk moment van de dag bij haar terecht als ik vragen had of ergens tegenaan liep. Ze stond altijd voor mij klaar en hielp me met de onderdelen waar ik vast liep. Daarnaast is Annemijn oprecht een grote steun geweest, wanneer ik het niet meer zag zitten en zelfs wilde stoppen. Door haar hulp en motiverende woorden heb ik structuur in mijn stuk kunnen aanbrengen en heb ik mijn stuk naar een hoger niveau weten te brengen. Ik ben er helaas nog niet, maar met begeleiding van Forbici twijfel ik geen seconde dat ik niet zal gaan afstuderen over een paar maanden. Het is absoluut elke euro waard!"

Jessica - Financial Services Management

"Februari 2019 ben ik begonnen met het schrijven van mijn scriptie en vanaf het begin tot eind heb ik begeleiding gekregen van Forbici (Annemijn). Zonder haar begeleiding had ik zeker mijn scriptie en plan van aanpak niet in 1 keer gehaald. Ik kon elke dag en elk moment appen als ik vragen had. Wanneer het even tegen zat, werd ik zelfs gemotiveerd (door Annemijn) om door te zetten. Het was niet alleen begeleiding voor scriptie, maar ook iemand die mij motiveerde om door te zetten. Door de begeleiding wil ik nu zelfs door studeren, omdat ik weet dat ik begeleid kan worden door Forbici. Ik raad iedereen aan die een onderzoek moet doen voor zijn of haar studie Forbici in te schakelen. Het is jouw geld meer dan waard, elke cent!

Annemijn is the BEST!????????????"

Jesse - Media, Informatie en Communicatie

"Ik heb scriptiebegeleiding gehad van Forbici (Annemijn) en ben echt heel tevreden over alle hulp die ik heb gehad! in februari 2019 ben ik begonnen met mijn scriptie en door heel veel miscommunicatie met school is uiteindelijk de einddatum 16 december 2019 geworden i.p.v. juni 2019. Rond half november kwam ik erachter dat het waarschijnlijk niks ging worden en op dit punt heb ik Forbici ingeschakeld. Door samen met Annemijn een aantal weken keihard te werken heb ik uiteindelijk een goed scriptie en adviesrapport ingeleverd! Afgelopen week heb ik dan ook te horen gekregen dat ik ben geslaagd en ik kan heel eerlijk zeggen dat voor 90% dit te danken is aan de goede hulp van Annemijn! Ik raad dan ook iedereen aan, in welk stadium van je scriptie je ook zit, om begeleiding in te schakelen van Forbici."

Klaas - International Agribusiness & Trade (IAT)

"Op voorhand er voor gekozen begeleiding te nemen bij het schrijven van mijn scriptie om zo tijd en stress te besparen. Ik combineerde het schrijven met werk en topsport. Hierdoor wist ik dat het te lang zou duren als ik het slechts moest doen met de begeleiding vanuit mijn onderwijsinstelling. Geen moment spijt gehad van mijn keuze gebruik te maken van de hulp van Forbici. Zonder enige stress door mijn scriptie gewandeld. Vooral door het feit dat als je dreigt vast te lopen, je (dezelfde dag) weer op gang wordt geholpen. Op deze manier heb ik op zeer prettige wijze, in minder dan 3 maanden, mijn scriptie afgerond. Een enorme aanrader!"

Ymkje - Commerciële Economie

"Annemijn heeft mij enorm geholpen bij mijn afstudeerscriptie. Niet alleen op taal technisch vlak is ze steengoed, maar ook op marketingvlak heel sterk. Zonder deze begeleiding was mijn scriptie nooit op dit niveau geweest. Annemijn heeft mij structuur gegeven en overzicht, waardoor ik snel mijn scriptie heb kunnen afronden. Verder heel fijn in omgang en snelle communicatie! Ook via deze weg nogmaals bedankt!

Groeten uit Fryslan!"

Janice - Communicatie

"Als je met je handen in het haar zit door je scriptie of door slechte begeleiding vanuit school, ben je bij Forbici bij het juiste adres! Annemijn is een hele fijne begeleider die je ook daadwerkelijk laat nadenken door de juiste vragen te stellen. Ook let Annemijn erg op grammatica, spelling en zinsopbouw in je scriptie. Ik heb mijn scriptie meteen de eerste keer gehaald, nadat mijn onderwerp 2 keer was afgekeurd. Ik ben Forbici voor eeuwig dankbaar! 🙌🏽 "

Leshea - Financial Resources Management

"Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Forbici! Daar waar ik zat te worstelen met de beknopte feedback van mijn begeleiders, zorgde Annemijn ervoor dat de feedback voor mij makkelijk te interpreteren was. Geen enkele vraag was te veel voor Annemijn.

Wat ik ook heel erg waardeerde, is dat Annemijn handelde in mijn belang. Zij heeft mij geadviseerd over de dienstverlening en bracht mij continu op de hoogte van de status van mijn pakket."

Roos - Management

"Ik ben erg blij dat ik voor mijn master scriptiehulp heb gevraagd aan Forbici. Ik ben van begin tot eind van het proces ontzettend goed geholpen. Het was mij simpelweg niet gelukt om dit zonder de extra begeleiding te doen. Ik ben erg geholpen met het opstellen van mijn hoofdvraag en het aanbrengen van een logische structuur in mijn scriptie. Ik vond het fijn dat Annemijn tot het laatste moment voor mij klaarstond om mijn stukken na te kijken, ook op spelling. Forbici raad ik echt aan als je hulp nodig hebt bij het schrijven van een scriptie of schoolopdracht!"

Bernd - Commerciële Economie

"Ongelofelijk wat deze organisatie voor mij heeft betekend. Duidelijkheid, structuur en regelmaat. Annemijn is fantastisch. Ze zet de lijnen uit en maakt van scriptie schrijven een leuke hobby. Scholen laten het vaak liggen op de begeleiding maar bij Annemijn zit je goed. Zo blij dat ik haar hulp heb gekregen bij het maken van; planningen, interviews en veel andere zaken. Ze heeft een frisse kijk op het geheel. In één woord; TOP"

Yahya - Lerarenopleiding Wiskunde

"Annemijn is een fantastisch persoon, nog nooit iemand zoals haar heb gekend. Ondanks dat allemaal online is geweest en nooit haar gezien of ontmoeten.Zij heeft mij uit hart en ziel geholpen. Ik was twee jaar mee bezig alleen de probleemstelling van mijn scriptie. Met Annemijn in de twee maanden mijn scriptie met voldoende 7 beoordeeld in 1 keer. Ondanks mijn Nederlandse taal heel matig is en het over wiskunde onderwerp gaat, kon Annemijn goed begrijpen wat ik daarmee bedoel en begeleiden. Zit je vast met je scriptie zowel met schrijven of denken. Annemijn kan het voor je gelijk oplossen. Hoe Annemijn gaat je helpen kan je haar nooit betalen. Is wel haar werk. Maar ik vind ze ongelooflijk een vertrouwen persoon. Ze volgt je gevoelens gewoon en ze weet precies wat je nodig hebt om je scriptie snel af te krijgen. Helaas mijn Nederlands taal niet zo genoeg anders zou ik nog meer over haar kunnen vertellen."

Nies - Verpleegkunde

"Na een lange tijd eenzaam ploeteren heb ik toch de stap genomen om hulp in te schakelen. Best besteedde uitgave ooit! Hele fijne begeleiding gehad van Annemijn. Dankzij kritische vragen, suggesties, taaltechnische hulp en een dosis emotionele support heb ik mijn opleiding eindelijk afgerond. Ik heb veel van je geleerd. Dank daarvoor!"

WIL JIJ DEZE HULP OOK?